top of page

UNDERHOLDNINGSPROGRAM

Bjerg band.jpeg

Rasmus Bjerg

Keld & Hilda

Heick 1.jpg

Med en perlerække af Grand Prix-sejre, Grammy’er, samt sølv-, guld og platinplader har Heick-familien for længst slået sit navn fast som en af de store og mest langtidsholdbare succes’er i dansk underholdning. I 5-6 årtier har Keld & Hilda forsynet generation efter generation med musik, der strækker sig lige fra pop til viser og fra rock’n’roll til Grand Prix.

Gennem årene har de desuden begge været revydirektører og tv-værter med f.eks. ”Så’ det lørdag”, “Lykkehjulet”, “Musikbutikken”, “Boxen”, ”Top Charlie”, ”Charlie i Parken” og ”Dansk Melodi Grand Prix” som nogle af de mest folkelige træffere. 

Nu, mere 40 år efter sin død, indtager John Mogensen igen de skrå bredder. Rasmus Bjerg spiller sangene fra dansktoppens ukronede konge i selskab med sit fantastiske orkester.
Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående –ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.
Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

 

”Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg, som er en af initiativtagerne til koncertrækken. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”…dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.”Vi håber John Mogensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer”, siger Rasmus Bjerg tilføjer. ”Nu vil jeg ikke disse Adam Oehlenschläger, men jeg synes John Mogensen har skabt nogle herligt flabede konkurrenter til Danmarks nationalsang. Du skal faktisk lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet. Og det er da ret fantastisk!”.
 

50er-tivolifri.jpg

Foxy Ladies

Foxy Ladies tager hovedsageligt udgangspunkt i danse fra de brølende 20'ere. Det er en tid og en stil, der giver mulighed for forførende trin, femininitet og fascinerende kostumer, og har skabt en niche som sjældent ses herhjemme.
Swing og charlestonmusik, frynsekjoler og pandebånd med fjer, blev derfor varemærket da Foxy Ladies startede i 2012.

Sidenhen har gruppen udvidet med shows i flere forskellige temaer, som 50'ernes Handjive og flere store musicalhits. De har også lænet sig op af Moulin Rouge-universet og dets Can Can, som ligeledes er blevet et kendetegn for gruppen.

Harske Hubbi

d6147f_a00668e98e794d729e4000164bbd8340~mv2_d_4032_3024_s_4_2-2560116566.jpg

Harske Hubbi blev kendt i reklamefilmen Polle fra Snave og Polle Fiction for 21 år siden. I dag spiller Harske Hubbi til fester, festivaler, fødselsdage, fine bryllupper og fee firmafester med sit total i orden musiksmag-smag-smag show. På pladespillere og med de originale, gamle vinylsingler på 45 omdrejninger.

Hubbi sender sit publikum tilbage til midten af firserne på Fyn og giver dem alle de største hits fra dengang. Det sker på fynsk med masser af snak hen over pladerne som til halballerne tilbage i 80’erne: Ab mæ labberne! U på dansgållet! Chok-chok-chok!

Det er leifi! Det æ utidig! Det æ syfyns hærlige humørbombe som går ballalajka og leverer total satisfaction på følgende amråder:

Totaaaaal i orden musiksmag-smag-smag

416090048_383641000706544_35089246646914

Tomsen Tainment

Tomsen Tonajt serverer danske og udenlandske retro-hits tilsat rytmeboks og rigelig rumklang.

Nyd dine tarteletter til tonerne af blandt andet Seebach, Shu-Bi-Dua & Siggaard. PS: Du må gerne synge med mad i munden.

Matroserne

IMG_1940.JPG

Der er dømt sømandsviser, dansktop og ægte syng-med-stemning, når de 4 gæve gutter spiller op til skumsprøjt og fællessang.

bottom of page